Afscheid praktijk Eindhoven

Zowel mijn praktijk in Eindhoven als in Haelen wordt druk bezocht. Het doet me goed dat mensen me weten te vinden. Twee praktijken bezitten heeft echter ook een minder leuke kant die ik me van te voren niet zo heb gerealiseerd. Ik had nooit gedacht dat er zo’n grote hoeveelheid administratief werk op me af zou komen. De balans tussen mijn werk (cliënt tijd en administratie), tijd voor mezelf en mijn gezin is zoek. De beslissing om mijn werkzaamheden in mijn praktijk in Eindhoven eerder te stoppen dan gepland heb ik om die reden gemaakt. Met moeite…dat moet ik wel zeggen. Ik voel me heel verantwoordelijk voor mijn cliënten. Maar dit betekent ook nieuwe kansen voor andere vaktherapeuten. Drie vaktherapeuten met ieder hun eigen discipline en expertise gaan mijn werkzaamheden in Eindhoven overnemen. Zij werken alle drie als zelfstandige onder hun eigen naam in mijn praktijkruimte en hebben een samenwerking met elkaar gevonden. Eindhoven is een vaktherapeuten team rijker!